Door de coronacrisis blijven we zoveel mogelijk thuis. Sporten in teamverband kan even niet en veel evenementen zijn helaas afgelast. Een online tornooi is een mooie manier om je leden, collega's, klas- of teamgenoten te verbinden. De nieuwste update van Tournify maakt het organiseren van zo'n tornooi een stuk eenvoudiger én voordeliger.

Maak nu een online tornooi

Gratis t/m 8 teams. Upgrade voor maar 15 euro per tornooi*

Foto 1

Een online tornooi zonder veldplanning

Bij het aanmaken van een nieuw tornooi kan je als locatie voor online kiezen. Op basis van de tornooi-indeling die je maakt, verdelen we de te spelen wedstrijden automatisch in speelrondes. Aan deze rondes koppel je optioneel nog een datum en tijd.

Tip: spreek je in je tornooi niet over teams, maar over spelers? Schakel dan over naar een individuele sport op de Deelnemers pagina.


Automatisch loten en byes toekennen

Op de indeling pagina verdeel je met één druk op de knop de teams of spelers willekeurig over de poules. Bij een tornooi met directe knock-out ontvangen een teams een bye als er geen tegenstander geloot kan worden voor de eerste speelronde. 

Foto 1

Foto 1

Laat deelnemers zelf uitslagen invoeren

Je kunt er nu voor kiezen om met iedere deelnemer een unieke inloglink te delen waarmee ze zelf de uitslagen van hun wedstrijden in kunnen vullen via de publieke website van je tornooi. Als organisator heb je altijd de regie in handen en kan je eenvoudig de conflicten oplossen die ontstaan als de teams een andere score doorgeven.  

Tip: Als je de inschrijfpagina van Tournify gebruikt, dan voeg je deze link eenvoudig toe aan de bevestigingsmail die ze na aanmelding ontvangen.
Hulp nodig bij het organiseren van een online tornooi? We helpen je graag! Bekijk bijvoorbeeld eens deze Tournify demo pagina voor een online FIFA 20 tornooi of neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 20 211 71 09.

*Actietarief met 25% korting op een "Pro" upgrade, uitsluitend te gebruiken voor een online tornooi. Actie loopt tot 1 juni 2020.


Abel Menkveld

Co-founder Tournify